Rakytníkový olej

balení:

do 2 týdnů doprava a platba

110 Kč (91 Kč bez DPH)

Hippophae Rhamnoides Fruit Oil Rakytníkový olej je označován klinickými testy jako všelék současnosti. Napomáhá k hojení prakticky všech kožních onemocnění, zvyšuje pružnost, jemnost a vitalitu pleti i vlasů, omezuje tvorbu vrásek, je účinný k regeneraci organismu po chemoterapii, na omrzliny i popáleniny, má silné antioxidační účinky a obnovuje růst zdravých buněk.

+ celý popis

INCI

Hippophae Rhamnoides Fruit Oil

Popis

První šetrný, za studena provedený lis. Původ pichlavého keře jménem Rakytník řešetlákový sahá do Číny, Indie, Mongolska a Nepálu. Dnes se ale pěstuje po celém světě a můžeme ho sbírat i u nás. Mimořádné léčivé účinky vykazuje celá rostlina, přesto nejvýznamnějším zdrojem cenných látek je olej získaných ze semen trpkých oranžových drobných, plodů, které se shlukují v nádherné trsy. Rakytníkový olej je označován klinickými testy jako všelék současnosti, díky svému blahodárnému působení na lidský organismus. Z výčtu jeho hojivých účinků zde zmíníme alespoň některé – přispívá ke zklidnění  DNY, revmatu, bolestí kloubů, k hojení ran bez zanechání jizev,  je vhodný na ekzémy, jizvy a strie. Napomáhá k hojení prakticky všech kožních onemocnění, zvyšuje pružnost, jemnost a vitalitu pleti i vlasů, omezuje tvorbu vrásek, je účinný k regeneraci organismu po chemoterapii, na omrzliny i popáleniny, má silné antioxidační účinky a obnovuje růst zdravých buněk.  Užívá se i vnitřně  v množství jedné čajové lžičky každé ráno na posílení imunity, stimulaci růstu zdravých tkání, zamezení růstu zhoubných buněk a úlevě při spoustě dalších zdravotních problémů, ale i jako prevence. Unikátní účinky rakytníkového oleje jsou dané vysokým obsahem vitamínů ze skupiny A, C, E, K, B1, B2, B6, P, kyseliny listové, organických kyselin, karotenoidů, jednoduchých sacharidů, tříslovin a mnoha dalších přírodních látek. Pozor – díky velmi vysokému obsahu karotenů intenzivně barví. Dobře proniká do pokožky, nezanechává mastný film, nezanáší póry. Rakytníkový olej je silným antioxidantem, který chrání pleť i organismus před volnými radikály. Při testování různých druhů dostupných rakytníkových olejů na našem trhu se ukázal jako nejúčinnější olej dovážený z Ruska.

Složení

Kyselina linolová, linolénová, olejová, palmitová, vitamíny skupin A,B,C,K,P,F,  třísloviny, minerály a stopové prvky. 

Země původu

Rusko

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace